Even rust…

Chaletpark De Hannebroeck ligt midden in de natuur

Het Chaletpark

Het chaletpark is met recht een park te noemen. U kunt bij ons genieten van rust in een bosrijke omgeving. Het park is bij uitstek geschikt voor 50+-ers. Rust, ruimte en natuur zijn waarden die wij in onze bedrijfsvoering steeds in het oog houden.

De chalets staan op ruime standplaatsen en zijn aangesloten op gas, electra (16 amp), water en riolering. Het park is 365 dagen per jaar geopend. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Geen verhuur van chalets
Het is bij ons niet mogelijk om een chalet te huren. Wij hebben hier geen chalets voor beschikbaar.

De vlaamse gaai, ook wel Hannebroek

Weet u hoe men in Brabant een Vlaamse Gaai noemt? een Hannebroek of Broek Hannek. Deze prachtige vogel is de inspiratie voor onze naam. Met een beetje geluk komt u hem in de Boswachterij Dorst nog tegen.

Een stukje geschiedenis

De percelen waarop het landgoed is gevestigd, waren tot eind 60-er jaren in het bezit van het Bisdom Breda. Behalve een kapel en een houten huis was er niets, alleen maar open velden. De kapel is nog tot 1960 gebruikt voor de zondagse mis en het houten huis werd gebruikt door de verkenners. De Hannebroeck is in 1969 gestart, aanvankelijk als camping. Onze gasten kwamen voornamelijk met tentjes en met een enkele tourcaravan. Toch waren er ook al stacaravans. Door de loop van de jaren heen is De Hannebroeck een chaletpark geworden met vaste standplaatsen.